iPhone 3G Coming To Estonia on August 22nd

iPhone 3G jõuab Eestisse 22. augustil

TeliaSonera ja EMT alustavad iPhone 3G müüki Eestis 22. augustil 2008.
iPhone 3G ühendab endas esimese põlvkonna iPhone’i ainulaadsed omadused ning võimaldab senise iPhone´iga võrreldes kasutada 3G võrgus kaks korda kiiremat andmesidet*. Lisaks on iPhone 3G-l sisse-ehitatud GPS asukohapõhiste teenuste jaoks ning kasutusel on iPhone 2.0 tarkvara, mis toetab Microsoft Exchange ActiveSync’i. Samuti sisaldab uus iPhone sadu lisaprogramme, mis tulid kaasa juba müügis oleva iPhone´iga.
“iPhone 3G pakkumine on meie järgmine strateegiline samm mobiilse andmeside turu arendamisel ja tugevdab meie turupositsiooni Põhjamaades ja Baltikumis,” rääkis TeliaSonera mobiilivaldkonna president Kenneth Karlberg. “iPhone 3G-ga pakume ainulaadset ja uut võimalust suhtlemiseks, vastates meie klientide nõudmistele olla ligipääsetav, kiire ja mobiilne," selgitas Karlberg.
“Mul on hea meel, et iPhone’i müügi alustamisega on EMT taas tõestanud oma juhtpositsiooni Eesti mobiilioperaatorite turul. iPhone’i müügiletulekuga kinnitame oma klientidele antud lubadust ”Meiega oled esimene!”,” ütles EMT peadirektor Valdo Kalm.
Kalm lisas, et iPhone´i saab osta kõigist EMT esindustest üle Eesti. “Kõige värskemat teavet iPhone 3G müügi kohta saab jooksvalt EMT koduleheküljelt www.emt.ee/iphone,” ütles ta.
EMT kuulub koos Elioni ja MicroLinkiga Eesti suurimasse telekommunikatsiooni- ja IT ettevõtete gruppi Eesti Telekom. EMT on Eesti mobiilside tehnoloogialiider, omades parimat leviulatust, tunnustatud tootearendust ja teenindust. Terviklike kodu- ja ärikommunikatsioonilahenduste loojana on Elionist saanud eelistatuim kõneside, Interneti püsiühenduse ja digitaaltelevisiooni pakkuja Eestis. MicroLinki võtmeoskus on infotehnoloogia terviklahenduste väljatöötamine. Eesti Telekomi suuromanik on 60,12 protsendi ulatuses TeliaSonera, Põhjamaade ja Baltikumi juhtiv telekommunikatsiooniettevõte nii mobiil- kui fikssides. TeliaSoneral on 114 miljonit klienti, tegutsedes 18 riigis Põhjamaades, Baltikumis, Ida-Euroopas ja Kesk-Aasias.
* Andmed tuginevad 3G ja EDGE mõõtmistele. Tegelik kiirus sõltub asukohast.
Powered by Blogger.