Estonian Peer Awards Nominee Fortumo reaches the Finals!


Tartus arendatav SMS-teenuste loomise platvorm Fortumo.com valiti rahvusvahelise žürii poolt mõjuka mobiilialase konkursi Mobile Monday Peer Awards finalistide hulka.

Üks maailma olulisemaid mobiilialaseid konkursse valib veebruari keskel Barcelonas 2009. aasta huvitavaimat uut mobiilialast projekti. Kahekümne finalisti seas on ka Tartus arendatav SMS-teenuste isetegemise portaal Fortumo.com

"Mul on tõeliselt hea meel et meie nominent juba praegu nii kaugele jõudnud on. See on tõsine saavutus, et saja kuuekümne kolme startupi hulgast üle maailma jõutakse kahekümne finalisti hulka," rõõmustab Priit Salumaa, Mobile Monday Estonia üks asutajatest. "Seda olulisem on saavutus, arvestades praegust majanduslikku olukorda, kus innovatsioon ja uued ideed on sisuliselt ainuke võimalus olukorra parandamiseks. Samuti näitab finaalikoht, et Eesti mobiiliarendus on jätkuvalt maailma esirinnas. Ma loodan, et Fortumo edu finaalis jätkub."

Mobile Peer Awards on Mobile Monday ülemaailmse community poolt organiseeritud iga-aastane mobiili-startupide konkurss jaoks, mille käigus valitakse kõige perspektiivikamad uued startupid. See on suurepärane tunnustus uutele ideedele globaalsel tasandil. Finaal toimub 16. veeburaril Barcelonas, Mobile World Congressi ajal, mil kõik finalistid esitlevad oma projekte rahvusvalhelise žürii ja umbes tuhandepealise publiku ees. Täpsemalt saab lugeda: http://www.mobilepeerawards.com/

Fortumost

Fortumo laseb igaühel teha mobiiliteenuse viie minutiga ja ilma erioskusi vajamata. Praegu on teenuseid võimalik luua lisaks Eestile Rumeenias, Bulgaarias, Serbias, Hiinas, Soomes, Rootsis, Norras, Taanis, Lätis ja Leedus.

"Uut ärimudelit ja mõttelaadi paljudes riikides esimesena tutvustades oleme saanud oma kasutajatelt vägagi positiivset tagasisidet. Konkursil äramärkimine annab kinnitust, et liigume õiges suunas," ütles Fortumo juhatuse liige Rain Rannu.

Fortumo peamisteks klientideks on internetipõhised suhtlus-, info-, meelalahutus-, ja ärikeskkonnad ning internetiportaalid, aga ka raadiojaamad, kohalikud ajalehed ning reklaamifirmad, kes on praeguseks hetkeks üheteistkümnes riigis loonud peaaegu 43 000 teenust.

Fortumo kohta saab lugeda ja sellega liituda liituda aadressil http://fortumo.com.


The Estonian Mobile Peer Awards Nominee Tartu based SMS-service platform Fortumo.com was elected by international jury to present their company together with 19 other finalists in the Peer Awards Finals on 16th of February in Barcelona.

Read about the Peer Awards and other finalists here: http://www.mobilepeerawards.com/. And about Fortumo: http://fortumo.com.
Powered by Blogger.