Tehnopoli suveklubi - Jalgratta leiutamine, 10-11 juuni 2011, Nelijärve Puhkekeskus

Tehnopol kutsub kõik tehnoloogia- ja loomettevõtteid ning koostööpartnereid Eestist ja mujalt traditsioonilisse suveklubisse, mis toimub sel aastal 10 - 11. juunil Nelijärve Puhkekeskuses. Seekord paneme käed, jalad ja mõistuse liikuma selleks, et leiutada ning arendada uudne jalgratas.

Legend

Ratas võeti kasutusele juba viie aastatuhande eest ning see on kujunenud inimkonna tehnilise arengu kõige algelisemaks, ent mõjukaimaks leiutiseks. Võttis tuhandeid aastaid enne, kui inimesel tekkis mõte ühendada kaks ratast isiklikuks liiklusvahendiks, mis liigub sõitja enese jõul. Nii sündis jalgratas - vanim ja algelisim isiklik liiklusvahend, mida liigutab sõitja enda jõud.

Jalgratta arenguprotsess on sarnane ühiskonnas ja majanduses toimivate protsessidega. Inimkonna põhivajadusi rahuldavad tooted ja teenused on ammu olemas. Siiski töötame päev päeva järel selleks, teha olevikku veelgi täiuslikumaks ning pakkuda üha uusi lahendusi, mugavusi, võimalusi.

Leiutame jalgratta

Et jõuda uute toodete ja teenusteni liigume tagasi põhilise juurde. Sellel aastal leiutamegi Tehnopoli suveklubis mõnusa seltskondliku suhtlemise tulemusena hulga erinevaid jalgrattaid, mille väljamõtlemisel ja täiustamisel on piiriks ainult inimese enese fantaasia. Eesmärgiks on luua, ehitada, disainida ja žüriile "maha müüa" seninägematu liikur.

Põnev ja kasulik kõigile

Tegevust leiavad nii insenerid, konstruktorid, kuldsete kätega meistrimehed kui ka turundusgurud, finantsgeeniused, juhid-lobistid ning paljud teisedki. Protsessis nõustavad ja abistavad osalejaid asjatundjad ja visionärid nii Eestist kui välismaalt. Selle käigus on võimalik kindlasti luua kontakte, mis hiljem ka tööelus kasulikuks osutuvad.

Täpsema hinnainfo leiad siit.

Powered by Blogger.