WP7 ja Metro disainikeel ning nõuanded programmeerijatele

Eneta ootab Sind sel ja järgmisel kolmapäeval harivatele kommuuniõhtutele, mis toimuvad IT Kolledžis ning Tartu Ülikooli Arvutiteaduse instituudis, aga ühineda saab ka otse üle veebi. Vaata lisa ja pane end kirja www.eneta.ee, et teaksime toidupoolisega arvestada.


Eneta kommuuniõhtu: WP7 ja Metro disainikeel 8. veebruar, IT Kolledž + veebiloeng, algus kell 18.00 Agu Suur (Axinom) räägib hea "Metro" disaini ja kasutajakogemuse (UX) vajalikkusest tänastes mobiilirakendustes ning sellest, mida igaüks saab selle parandamiseks ära teha. Ülikasulik kuulamine igaühele, kes plaanib mõne Windows Phone 7 või Windows 8 rakenduse luua, on seda juba tegemas või tahab parandada olemasoleva äppi UX-i.

Eneta kommuuniõhtu: Nõuanded progejatele 15. veebruar, Tartu Ülikooli Matemaatika-informaatikateaduskond + veebiloeng, algus kell 19.00 Kogenud .NET arhitekt Juhan Hion (Webmedia) annab nõu arendusprojektide paremini õnnestumiseks. saad praktilisi nõuandeid, kuidas väikesed lisategevused aitavad tarkvara parema kvaliteediga klientidele tarnida nii, et kõik osapooled ka enam-vähem õnnelikuks jäävad.
Powered by Blogger.