MoMo Estonia Site Goes Live!

Mobile Monday Estonia veeb on nüüd elus ning üritab tulevikus saada tervet eesti mobiilitööstust ühendavaks infoallikaks.

Kui sind huvitab mobiilitööstus ja mobiiltelefonid, tule kindlasti kohale meie igakuistele Esmaspäevastele kohtumistele Tartus või Tallinnas. Igal üritusel on oma teema, rahvusvahelised esinejad, hea seltskond, võimalus leida olulisi kontakte ning otse loomulikult ka veidi tasuta õlut :) Registreeru meie ürituste feed'i ning ole lainel, et teada, kuna need toimuvad.

Kui sinu firma on tegev mobiilitööstuses, saada kindlasti meiele koopia oma kõigist pressiteadetest ja uudistest (news@momoestonia.com), et me saaksime need ka siin publitseerida. See aitab nii kohalikel kui rahvusvalistel firmadel, ajakirjanikel ja väljaannetel hoida ennast kursis teie teenuste ja toodetega ning aitab propageerida Eesti mobiilitööstust tervikuna ja seda globaalsel tasemel.

The MoMo Estonia web site is now live, aiming to become the definitive source of information on the Estonian mobile industry.

If you are interested in the mobile industry and mobile phones, make sure you come to our Monday evening networking events in Tartu and Tallinn. Each one will be themed, bringing you international speakers, great company, important contacts and of course free beer! Sign up and/or subscribe to our events feed to find out when they are happening.

If your company works in the mobile industry in Estonia, please make sure you send us a copy of all of your press releases (to news@momoestonia.com) and other news so we can include it here. This will help local and foreign companies, journalists and publications find out about your services and products and will help promote the Estonian mobile industry on the global stage!
Powered by Blogger.