Tele2 lansseerib interneti päevapileti mobiilivõrgus

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 hakkas pakkuma interneti päevapiletit, et kliendid saaksid proovida internetis surfamist, e-mailide lugemist ja teisi andmesideteenuseid oma mobiiltelefoni vahendusel.

“Paljud hetkel veel ei tea, kui lihtne ja mugav on mobiiltelefoniga interneti- või WAP-lehekülgede sirvimine, sealt info otsimine ning samuti e-mailide lugemine ning MSNis suhtlemine. Tänasest on neil hea võimalus proovida teenust ülisoodsa päevapileti abiga,” ütles Tele2 Eesti turundusdirektor Kristjan Seema.

Tele2 interneti päevapilet hakkab maksma 9 krooni, mis on üle kolme korra soodsam tänasest turutasemest. 9-kroonine soodushind kehtib kuni 31. märtsini, seejärel on interneti päevapileti hind 15 krooni. Päevapileti eest võib kasutada internetti piiramatus mahus.

Päevapileti saab tellida lühisõnumiga, saates SMSi märksõnaga “PILET” numbrile 12250 või Tele2 GoLive! WAP-portaali avalehelt, aadressilt wap.tele2.ee. M-interneti päevapiletit saavad tellida vaid Tele2 lepingulised kliendid.

“Päevapilet on hea valik neile klientidele, kes kasutavad internetti mõnel päeval nädalas ega soovi veel võtta kuumaksuga mobiilse interneti paketti,” ütles Seema. Ta lisas, et neile, kes on juba harjunud mobiilivõrgus internetti kasutama, on kindlasti sobivamad Tele2 pakutavad turu soodsaima hinnaga interneti paketid, näiteks maksimaalse andmeedastuskiirusega ja piiramatu mahuga M-internet 325.

Eesti suuruselt teine mobiilsideoperaator Tele2 Eesti AS kuulub üle-euroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid 25 miljonile kliendile 15 riigis. Tele2 on noteeritud OMX Põhjamaade börsil. Eestis osutab Tele2 mobiiltelefoniteenust 500 000 kliendile. Tele2 eesmärk on pakkuda parima hinnaga kvaliteetseid mobiilsideteenuseid nii era- kui äriklientidele.


Tele2 announce daily high speed mobile internet for under one Euro per day.

Powered by Blogger.