Elisa tõi telesaated telefoni

Kvaliteetoperaator Elisa Eesti AS avas täna oma klientidele Mobiil TV portaali, mis pakub esimesena Eestis võimalust vaadata mobiiltelefonis Aktuaalse Kaamera ja ETV24 portaali videouudiseid. Lisaks sellele suurt valikut videoklippe alates muusikavideotest kuni multifilmideni.

„Mobiilse interneti aktiivsem kasutus ja soodsad kuumaksupõhised M-interneti paketid lubavad kasutusele võtta veelgi enam mobiiltelefoni pakutavaid võimalusi – nüüdsest jõuab kliendi taskusse ka televisioon, olles üheaegselt nii info kui ka meelelahutuse allikas,“ ütles Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.

Elisa sõlmis tänavu veebruaris Põhjamaade juhtiva mobiiltelevisiooni tehnilisi lahendusi pakkuva ettevõttega Rubberduck Media Lab Mobiil TV teenuste haldamise lepingu, mille kohaselt pakub Rubberduck Elisale mobiiltelevisiooni teenuste haldamise täislahendust. Leping hõlmab nii videoklippide hankimist kui ka portaali arendamist ja hooldust.

Elisa peamised partnerid videoklippide ja saadete osas on ETV24, Lastekas.ee, MTV Eesti, Star!, Kanal Seitse ja Kanal 2. „Mitmete sisupartnerite teenused jõuavad koostöös Elisaga telefoni esmakordselt, täiendavate sisuteenuste pakkujatega käivad pidevad läbirääkimised,“ ütles Andrus Hiiepuu. „Lisaks ETV AK ja ETV24 uudistele pakub Elisa esimesena Eesti mobiilioperaatoritest oma WAP-portaalis võimalust kuulata uudisteportaal Delfi päevakommentaari ning valikut Raadio 2 saadetest,“ lisas Andrus Hiiepuu.

Elisa Mobiil TV portaalis pakutava valiku hulgast leiab nii tasuta kui ka tasulisi klippe. Lisaks on võimalik osta kuu- või nädalatasuga pakette, mis annavad võimaluse vaadata piiramatult paketis sisalduvaid klippe. Elisa Mobiil TV portaal on eesti- ja venekeelsena kättesaadav Elisa WAP-portaali avalehe kaudu.

Elisa on Eesti soodsaim kvaliteetoperaator, mis pakub kõne- ja internetilahendusi nii mobiilside- kui ka püsivõrgu kaudu. Elisa mobiilsidevõrgu levialas elab 99% Eesti elanikkonnast. Elisa ja globaalne mobiilsideoperaator Vodafone on sõlminud laiaulatusliku koostöölepingu, mille kohaselt Elisa ja Vodafone pakuvad ühisteenuseid 40 erinevas riigis. Elisa pakub püsivõrgu- ja internetilahendusi Talllinnas, Tartus, Pärnus ja Narvas. Ettevõtte 2007. aasta käive oli 1,88 miljardit krooni ning tegevuskasum 591 miljonit krooni.

Powered by Blogger.