Mobile Monday Peer Awards are Coming - the Call for Estonian mobile start-ups


Mobile Monday Peer Awards on üks tunnustatumaid innovatsiooni toetavaid mobiili start-up'ide auhindu maailmas ning on taaskord avatud konkureerimiseks. Auhinnad jagatakse välja rohkem kui 1000 pealise publiku ees Mobile World Congressi ajal ning sellel konkursil osalemine on suurepärane soovitus startup'idele ka tulevikus.

Võitjatele on see suur tunnustus ning võitjad saavad oma start-up'i esitleda Barcelonas. Täpsemalt konkursi kohta lugege Peer Awards'i kodulehelt või konkursi avalikust teatest SIIT. Eelmiste aastate võitjate kohta saab lugeda siit.

Sel aastal on selektsiooni protsessi veidi muudetud: http://mobilepeerawards.com/how-to-participate. Osaleja peavad kandidatuuri ise üles seadma (Eesti mobiili start-up'id peakisd registreerima end Tallinn / Tartu chapteri alla).

Sel aastal kandideerides tuleb tõsiselt tähelepanu pöörata sellele, kuidas start-up ennast esitleb. Lõppvõistluse žürii võtab oma otsused vastu puhtalt võistlustulle esitatud materjalide alusel. See tähendab, et osalejad peavad ennast nii hästi "müüma", kui võimalik. Esmakordne on see, et materjalide hulgas on võimalik esitada ka näiteks tutvustav (youtube'i)video enda firmast.

Oma start-up'i esitamiseni on aega 31. Detsembri keskööni kohaliku aja järgi. Peale seda otsustab Mobile Monday Estonia meeskond, kes liigub edasi lõppvõistlusele. Tõenäoliselt saadame me edasi ettevõtte, kes võiks oma esitatud materjalide alusel saavutada lõpp-võistlusel võimalikult kõrge koha.

Edu kandideerimisel!

Kui soovite rohkem infot, kirjutage team ät momoestonia.com



The MobileMonday Mobile Peer Awards Barcelona are among the most influential events in the mobile industry and, with over 1000 attendants, the point of reference in startup innovation during the Mobile World Congress.

How to participate, and what's new in participation process read here: http://mobilepeerawards.com/how-to-participate. The official announcement is available HERE. The previous winners can be checked out here: http://www.mobilepeerawards.com/winner-circle.

Estonian start-ups should submit their candidacy under Tallinn / Tartu chapter and this year candidates have to concentrate very hard on the materials they submit - the jury in Barcelona will make the decisions based on those materials.

The submission ends on 31st December, midnight local time. After that the Mobile Monday Estonia team will decide who is the best to present Estonia in Barcelona.

Good luck in the competition!

For more information write to team ät momoestonia.com
Powered by Blogger.